| Info | Ungdom | Senior | Piger | Surfer | Roer | Kajak | Om Bådene | Sejlerskolen | Kalender | Klubliv |
   Forside | Klubroning | Sådan gør vi | Roafdelingens ledelse | Bådene | Gæsteroer | Rokommandoer | Fotos |

Velkommen til Roafdelingen i

Juelsminde Sejlklub

Hjemsted ved Juniorhuset på stormolen.

Juelsminde Sejlklub/ roafdelingen

Rosport er i bredeste forstand en folkelig idræt, hvor alle kan være med ud fra egne forudsætninger, og hvor det fysiske udbytte er helt i top uanset udgangspunktet.

Roning er samtidig en idræt, der er social i den forstand, at man altid er tre eller fem roere i en båd, så der også er tid til hyggeligt samvær. Du kan finde en masse information her på hjemmesiden omkring sporten, klublivet og diverse aktiviteter.

Kan du lide motion, frisk luft & søsportsliv kombineret med udflugter, fester, grillaftner, - så er roning i robåd måske lige noget for dig.

Juelsminde roafdeling  ( tidligere Juelsminde Roklub ) har i dag ca. 60 medlemmer af begge køn. Vi har en meget aktiv seniorafdeling, så er du senior/pensionist og har lyst til godt socialt samvær og motion, så er Juelsminde Roafdeling måske noget for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte en af roernes ledere for at høre mere om tilbudene i roafdelingen.